Outfit // Elegance x Manzara

by - 1/06/2018


Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen megtörtént az első komolyabb együttműködésem. Büszke vagyok,  mivel sikerült hasznosítani a Blogger Awardon elhangzottakat és végre egy szuper projektben részt venni, habár kicsit még félénken írom ezt a bejegyzést tudom, hogy a Manzara által támogatott outfit bejegyzések igazán szuperek lesznek, sok dolga lesz Gerinek a fotókkal!

Maga a Manzara egy rendkívül sokszínű és határozottan pénztárcabarát webshop. Megtalálhattok elegáns ruháktól kezdve a bikinikig mindent! Ha a jelenlegi szezonra kerestek valamit akkor itt van például ez a női télikabát, különböző színekből, anyagokból és mintákból is válogathattok. 
A mai outfithez egy számomra különleges, kicsit lengébb darabot választottam. Az én ruhatáramból valahogy mindig hiányzott egy igazi, basic fekete blézer. Mindig szerettem volna beszerezni egyet, mivel szerintem egy jó minőségű, megfelelő szabású fekete blézer minden szettet képes eleganciával megtölteni. Ezt a szerepet jelenleg a Manzara Weston fekete darabja tölti be. Szeretem ezt a hanyag, kicsit cozy, kicsit elegáns vonalat képviselni. Egy egyszerű kék farmerrel, bokacsizmával, minimalista ékszerekkel és egy csodás kistáskával párosítottam, na meg az új kamerámmal! :) 

A kínálatban több különböző darabot is megtaláltok még, érdemes szétnézni a webshopban, A teve színű Weston is határozottan kedvenc lett nálam, de imádom a bundás kabátokat, blúzokat és a leggingseket is. Esedékes lesz már számomra is egy télikabát vásárlás, hiszen a ma bemutatott blézerhez már kicsit hűvös az idő. 
Kommentben várom a véleményeteket a mai szettről, na de beszéljenek helyettem a képek:


Blézer // Manzara
Póló // Bershka
Nadrág // Bershka

Csizma // H&M
Táska // F&F
Fotó // Szőke Gergő - Nehéz OrsiRemélem tetszett ez a bejegyzés, köszönöm a Manzarának a lehetőséget!

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[