Személyes // A szívekben legyen karácsony

by - 12/25/2017


Sokkal több ünnepi hangulatú bejegyzéssel készültem, de tudjátok hogy van ez, mindig megy a rohanás így karácsony előtt. Igyekeztem mindenkinek a tökéletes ajándékot választani, besegíteni itthon a takarításba és mellette még karitatív tevékenységekkel is foglalkozni. Idén nem mentem élelmiszergyűjtésre, azonban az iskolánk diákönkormányzatával voltunk egy szeretetotthonban és egy óvodában énekelni. A kézzel készített ajándékok ismét a szívügyeim voltak, habár aki már olvas egy ideje tudja, hogy nem igazán szeretem a DIY dolgokat, sosem voltam jó bennük de azért erősen próbálkoztam, csomagolni és mézeskalácsot sütni azért sikerült, eszméletlenül finomak lettek a kalácsok amiket a barátaimmal sütöttem.
A hét végére azonban sikerült összeszednem egy kis betegséget, így a betervezett sminkes bejegyzés is elmaradt sajnos.

Egy kis bepillantásként terveztem ezt a bejegyzést, hiszen tényleg a karácsonyfa mellől jöttem el, hogy közzétegyem a blogra. Apukám és a testvérem mérnöki precizitással díszíti a fát, anyukám pedig az esti ebéddel bajlódik. A Jézuska pedig olyan este 6-7 körül, a csodás ebéd elfogyasztása és családi beszélgetés után jön.

A közeljövőben érkezem majd egy karácsonyi ajándékos bejegyzéssel, szilveszter témájú posztokkal és elmaradhatatlan évértékelővel is. Most talán egy kis pihenésre, valamint egy meleg teára vágyom, egy jó filmre és némi időre a családom, barátaim körében. Sok-sok bejegyzést szeretnék még elkészíteni, valamint van pár bejelenteni való is! Remélem a képek tükrözik az én kis karácsonyomat. 


Nálatok hogyan telik a karácsony? 
Ezúton is szeretnék mindenkinek a lehető legboldogabb karácsonyt és ünnepeket kívánni! 

Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[