Outfit // Nebbia

by - 1/28/2018


Szeretem a kicsit érdekesebb helyszíneket ha fotózásról van szó, de amikor ezt az outfitet készítettük a helyszín igazából minden volt csak érdekes nem. Konkrétan az utcám végére mentünk ki, a különlegesség viszont mégis megvan ebben a sorozatban. Ha a helyszín nem is, az időjárás annál inkább volt a segítségünkre hiszen ilyen sűrű ködöt sem lát minden nap az ember, a képek készültekor pedig Gerit is csak nehezen láttam. A bejegyzés címe nebbia, azaz köd olaszul... (milyen kreatív :D ).

Ebbe a szürke időbe szerettem volna csempészni egy kis színt, a - hivatalosan mustársága de számomra csak villamossárga -, pulóverem és a kis vicces felirata már feldobták az egész hangulatát. Szeretem a bő, oversize pulcsikat, ez is egy L-es darab. Hozzá egy bézs sapit párosítottam, valamint a legnagyobb kedvencemet az új szemüvegemet. Kicsit oldschool kicsit alternatív stílusú de határozottan szeretem, hogy ilyen kerek és nem csak egy sima fekete keret amit mindenkire rádobnak. Ez a szemüveg hatalmas, tényleg elég nagy az arcomhoz az előzőhöz képest, valamint a barna színe is sokkal szimpatikusabbá teszi, talán jobban illik ez a fakó bőrömhöz és szőke hajamhoz. 

Ez egyébként nagy haladás volt nekem, hiszen előtte sosem álltam ki fotózásnál szemüvegben, mindig kontaktlencse volt a megoldás. Nem szerettem az arcom az előzőben így ez tényleg egy megváltás lett. Szerintem igazán király, én teljesen bele vagyok habarodva, bármikor hordom már utcára is. Ezt az outfitet pedig kifejezetten feldobja szerintem. Nektek mi a véleményetek? Pulcsi // Bershka
Sapka // H&M 
Szemüveg // Carrera (Vision Express)
Rúzs // Lovely - Magic Dessert

Remélem tetszett ez a kicsit furcsa outfit, ha igen akkor ne felejtsetek kommentelni! 

Puszi, 
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[