Outfit // Cozy Sweater X Manzara

by - 3/19/2018


Ritkán fognak meg engem a szezonális trendek hiszen ezek olyan gyorsan múlnak amilyen gyorsan jöttek is a fast fashion üzletek polcaira. Ilyen volt például a hatalmas rózsa minta, egy időben a bársony hódított, most pedig a gyöngyös pólók, pulcsik, nadrágok és a hátul fűzős pulóverek azok amik szinte mindenhol megtalálhatóak. Habár azt mondtam, hogy engem ezek a trendek nem mozgatnak meg túlzottan, a jelenlegi fűzős pulcsiknak nem tudtam ellenállni (na jó, igazából a gyöngyös daraboknak sem...) Ezért sem volt kérdés, hogy a következő Manzara webshopos együttműködésem alkalmával egy ilyen fűzős, oversize pulcsit fogok rendelni. A választott darab pedig a Katalin nevet viseli, egy csodálatos barna színben választottam de elérhető még a weboldalon egy narancssárga verzió is.
A webshop igazán jó minőségű ruhákat árul, az eddigi tapasztalataim alapján rendkívül gyorsan szállítanak és tényleg semmi kifogásolnivalót nem érzékeltem az együttműködések során. Már ki is néztem a következő darabokat és figyeljétek az oldalt, hiszen jelenleg szuper akciók vannak. Fürdőruha és leggings is tervben van, na de nem spoilerezek! Kíváncsian várom az ötleteket arról, hogy ti milyen darabokat látnátok szívesen itt a Couture-ön. 
(Ha szeretnétek többet megtudni a webshopról akkor mindenképpen csekkoljátok az előző bejegyzésemet amiben egy fantasztikus blézert mutathattam be!)

Nem rajongok túlzottan a hidegért, sokkal inkább preferálom a nyarat amihez szintén remélem, hogy választhatok egy darabot a Manzara női fürdőruha kollekciójából, de a késő téli (március mi van veled?) bekuckózós, melankolikus esték, a forró teák és a meleg pulóverek azért adnak egy különleges, cozy hangulatot az ember lányának és imádom a kicsit furcsa, formabontó darabokat. Ez a pulcsi kapott a kis fűző miatt egy kis sejtelmességet, eleganciát, maga az oversize vonal pedig kényelmességet képvisel benne. 
Egy fekete szövetnadrággal, az egyik kedvenc cipellőmmel, gyűrűvel és karkötővel kombináltam, a hab a tortán pedig a számomra hatalmas löketet adó mély vörös rúzsom volt. . Tökéletesen kényelmes outfitnek bizonyult, eszméletlenül megkedveltem! Mit gondoltok?

Pulcsi // Manzara.hu
Nadrág // H&M
Karkötő // SIX
Gyűrű // H&M 
Cipő // Deichmann
Rúzs // Rival de Loop Young (24h long lasting) #02 warm red (milyen hosszú neve van!)
Fotó // Szőke Gergő

Nektek hogy tetszik ez az összeállítás és a furcsa hátmegoldás? Követtek aktuális trendeket? Ne felejtsétek az akciókat az oldalon! Fürdőruha címke alatt találtok nagyon jó kis kedvezményeket, csapjatok le rájuk gyorsan! ;) 

Puszi, 
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés

[