Blogszülinap #2 // Ünneplős Outfit

by - 4/24/2018
Ismét sikerült eltűnnöm egy igen jó időre, de mentségemre szóljon, hogy most igazán magamra kellett koncentrálnom. Összejöttek a dolgok az élet minden területén, közben 10 napot töltöttem Szlovákiában Erasmus+ programmal és szinte annyira zajlott az élet körülöttem, hogy gondolkodni sem volt időm máson. 

Ezzel párhuzamosan pedig még szülinapom is volt, időközben megünnepeltem ezt Szlovákiában, köszönöm mindenkinek aki már ott felköszöntött, illetve azoknak is akik írtak bármilyen platformon. 
Ha szülinapom van akkor a blognak is szülinapja van, íme második életévét tölti már a Couture. Rendkívül büszke vagyok, eszméletlen, szavakkal leírhatatlan, hogy egyre inkább növekszik a kis olvasótábor, a fotózások is egyre jobbak, sokkal több visszajelzést kapok már. 

Ha pedig blogszülinap, akkor elengedhetetlen egy kis ünneplős fotósorozat. Minden évben a kedvencem ez, idén is a Tóth Árpád sétányra sétáltam ki, de az utazásom miatt nem tudtam megvárni a cseresznyefák virágzását. Apropó, szeretnétek egy bejegyzést az Erasmus+-os véleményemről, élményeimről? Írjátok meg kommentben ha igen. :) 

Tehát kisétáltam a még virágtalan sétányra két lufival és egy áfonyás muffinnal a kezemben és rendkívül élveztem a perzselő napsütést és a madarak csicsergését. A kedvenc ingemet vettem fel, hozzá pedig az új szövetnadrágomat és az egyik kedvenc fekete cipellőmet. Mindezeket feldobja a vörös rúzsom és a már fentebb említett ünneplős lufik és a kis muffin. 
Köszönöm ismét, hogy olvastok, fogadjátok tehát ezt a kicsi sorozatot Geritől és tőlem, ünnepeljünk együtt, legyetek ti is olyan vidámak mint én! 

Remélem tetszett nektek ez a kis fotósorozat, számomra igen különleges tartalommal bír. Várom a véleményeteket kommentben, a héten pedig még jövök pár szülinapos bejegyzéssel. Köszönöm ismét mindenkinek, aki velem tartott ebben a két évben. 

Hatalmas ölelés,
Laura

You May Also Like

0 megjegyzés