Outfit // Minimal

by - 6/04/2018


Szerintem örökre olyan lány maradok, aki főként fehéret és feketét fog viselni, de ezeket minden mennyiségben és formátumban. Szeretem a teljesen letisztult, minimális szetteket amiket jól fel lehet dobni egy kiegészítővel, amolyan "kevesebb néha több" alapon, ha felsőkről van szó akkor mindenképp feliratos vagy picit mintás darabokat keresek.

A mai szett apropója tényleg ez a minimalizmus volt, nagyon különleges a felső szabása, imádom a felslicceléseket rajta, ez a furcsaság teszi ezt az egyszerű darabot kicsit izgalmasabbá. 

Egy tökéletes fekete rövidnadrág mindenkinek alapkellék nyáron, még szerencse, hogy drága Dia barátnőm létezik, nélküle nem lenne ez a csodálatos nadrág a kedvenceim között. Egyébként nem tudom ti hogyan vélekedtek erről, de nálam csak a magas derekú shortok jöhetnek szóba, egyszerűen nem állnak jól a csípőnadrágok az én alkatomon. Ti melyiket hordjátok szívesebben? 

A kerek napszemüvegek nálam mindig jolly-jokerként működnek, nagyon szeretem ezt a kicsit alternatív vonalat képviselni, szerintem most ezek köszönnek vissza leginkább a fast fashion divatban. Ehhez a szetthez egy egyszerű, arany keretes, fekete napszemüveget választottam, teljesen egyszerűt de nagyszerűt a minimalista vonal kedvéért. 
Kiegészítők közül még egy fekete félcipő, egy picike oldaltáska és egy számomra különleges howlit medál ékesítette a szettet (annyira szép ez a márványos minta! :) ), ezek is teljesen fekete-fehér vonalon maradva.


Felső // Pull&Bear
Short // Pull&Bear 

Cipő // Deichmann
Napszemüveg // NewYorker
Nyaklánc // ZenZero - howlit 
Táska // Bershka 
Fotó // Szőke Gergő 


Nektek hogy tetszett ez a szett? Mit gondoltok ezekről a teljesen minimális összeállításokról? 
Köszönöm a közreműködést drága egyetlen Diámnak! <3 

Puszi, 
LauraYou May Also Like

0 megjegyzés

[