The Girl Behind

by - 5/30/2015


Szia kedves látogató!Matus Laura vagyok, a Couture blog elszánt és végtelenül törekvő bloggere, lány a tartalom mögött. A blog 2016. április 21-én született, lassan egy éves lesz.
Habár a száraz anyagok mögül néha-néha kitekintget pár érdekes információ, egy teljesen átlagos lány vagyok enyhe grafomániával. Sosem gondoltam volna, hogy blogot fogok vezetni, azonban mindig is a szavak emberének tartottam magam. Ami a szívemen, az a számon, ez visszaköszön pár inspirációs bejegyzésben is. 
Szókimondó, szőke és határozott jellem vagyok, célom, hogy az aktuális tartalom mellett a saját bensőmet is átadjam, beletegyem mindazt ami a személyiségemmel egy csomagban jár. Ezzel téve a blogot sokszínűvé, humorossá és egy olyan hellyé ahol boldogan ütheti el az ember az időt a reggeli kávé vagy készülődés közben, ahol tanácsokat, tippeket kaphat egy-egy témában. 
Ha már egy kicsit is tudtam segíteni a bejegyzéseimmel, elértem a céljaim egyikét. 
A Laura's Couture témája alapvetően minden ami az ember lányának tetszhet, tág kategóriákkal és nyílt komfort zónával várlak benneteket. 

Ha Te is szeretnél hozzánk tartozni, érdekel mindaz amit lepötyögök, tarts velünk! Garantálom, hogy nem bánod meg :) .Köszönöm ha velem maradsz,
Laura


You May Also Like

0 megjegyzés

[